ДМД Клима
Количка

Блог RSS Feed

31 Jan Климатик
0 52
Daikin FTXJ20AW - инверторен климатик от серия EmuraИнверторен климатик FTXJ20AW е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin...
31 Jan Профилактика на климатик
0 2
Заще е необходима профилактика на климатик?Профилактиката на климатик е важна, за да работи климатикът икономично, правилно и тихо. Най-важното осно..
07 Jan Автоклиматици- поддръжка и профилактика
Соньова Соня 0 1021
Днес почти никой не си купува кола без климатик. Климатикът или климатроникът осигурява не само приятна температура в купето, но и повече сигурност: с..
07 Jan Автоклиматици- поддръжка и профилактика Copy
Соньова Соня 0
Днес почти никой не си купува кола без климатик. Климатикът или климатроникът осигурява не само приятна температура в купето, но и повече сигурност: с..
07 Jan Защо е толкова важна профилактиката на климатика?
Соньова Соня 0 12
Профилактиката на климатик е важна, за да работи климатикът икономично, правилно и тихо. Най-важното основните компоненти, през които циркулира въздух..
07 Jan Антивибрационни тампони и кондензна ваничка - важни ли са за климатика?
Соньова Соня 0 35
Доста от потребителите на климатици не знаят за какво служат антивибрационните тампони и кондензната вана на климатика . С тази статия имаме за цел да..
26 Jul Как да изберем правилния климатик
Соньова Соня 0 633
Преди да посетите магазин за климатици, трябва да бъдете подготвени да отговорите на всякакви въпроси, свързани с параметрите на Вашето жилище, като к..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)