ДМД Клима
Количка

Доставка

Поръчки и доставка на стока и/или услуга

Поръчки могат да правят всички ползватели на сайта и онлайн магазина по телефона или през уебсайта. След направена заявка е необходимо потребителят да получи потвърждение за наличността на продукта, което става с обаждане на наш сътрудник на посочения от потребителя телефонен номер.

Поръчките се обработват от понеделник до събота. Поръчки, направени до 15.00 часа на същия ден ще получат потвърждение до края на този работен ден. Поръчки направени след 15.00 часа ще бъдат потвърдени на следващия ден. Всички поръчки, които са направени в събота след 12.00 часа и в неделя, ще бъдат обработени в понеделник. Направените поръчки по време на официални почивни дни и празници се обработват на първия работен ден след почивните дни. Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна чрез куриерска фирма Спиди или Еконт или чрез собствен транспорт на Дружеството. Срокът за доставка е до 5 работни дни, когато стоката е налична в склад на ДМД клима ЕООД. Потребителят може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на Спиди или Еконт в населеното място или до входа на неговия адрес.

 Продуктите се изпращат след като сътрудник на ДМД клима ЕООД се свърже с потребителя по телефона и получи потвърждение от последния. Договорът за продажба от разстояние между ДМД клима ЕООД и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на ДРУЖЕСТВОТО.

 Всички продукти с доставка адрес на територията на гр. София са безплатни, без значение от начина на доставка. Доставките с адрес извън гр. София до офис на фирма Спиди и Еконт също са безплатни. При желание на потребителя стоката да бъде доставена на точен адрес извън гр. София, същият е длъжен на заплати куриерските разходи.

 Всички пратки се изпращат с условието "Провери преди да платиш". Проверката се свежда до преглед на външния вид на пратката и не е възможно продуктът да се включва и тества. В случай на приемането й с транспортен дефект потребителят се отказва от правото си на замяна. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. ДМД клима ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.