ДМД Клима
Количка

Кондензна вана

Какво представлява кондензната вана

Кондензната вана е обособение, което се добавя към външното тяло на климатика. Тя позволява отвеждането кондензиралата вода в страни или в близък олук на сградата, ако това е удобно. Тя се монтира към долната част на тялото, за да събира конденза, като се използват PVC тръби. За по-голяма ефективност предлагаме и допълнително поставяне на термостат и нагревател в самата вана, които не позволяват на насъбралата се вода да замръзне през зимата и да заледи външното тяло. Кондензната вана може да се използва на най-различни места, като тя е предпочитана от много клиенти поради удобното поставяне и отличните цени, като предлага отлична система за изтичане на конденза, като така не създава излишни опасности и мръсотии. Кондензната вана е от необходимост за студените месеци, когато се получава заледяване и се създават опасни ситуации, но също така и през топлите месеци за по-доброто насочване на конденза, който се образува около климатика. 

 

Защо да поставим кондензна вана

В сезона на ниските температури, ледените висулки и заледените тротоари, все по-често се налага собствениците на климатици да помислят за обезопасяването на отичащия се конденз от външното тяло на уреда. Най-често той капе по первазите на прозорците на долните етажи, в терасите или на тротоара, което през зимата дава предпоставка за заледяване и опасни ситуации за минаващите пешеходци. Най-подходящото решение е монтажа на кондензна вана. Тя е на достъпна цена, като се монтира лесно и предотвратява заледяването на конденза. Поставянето е лесно, като тя е изработена така, че да се постави на подходящо място с подходящи средства и маркучи, за да отведе конденза до удобно място, за да не създава опасност за пешеходците. 

 

Защо да изберете кондензна вана от нас

Ние работим дълги години в сферата с климатиците, може да се доверите на нашите експерти, които имат богат опит и доказан професионализъм и отговорност към своята работа. Ние предлагаме отлично качество продукти, като също така са и на достъпни цени. Ние предлагаме - кондензна вана на цена от 120лв, а ако искате може да закупите и кондензна вана с нагревател и термостат на цена от 180лв. На тези достъпни цени, вие може да закупите желаното приспособление и да отстраните проблема с натрупвания конденз, който е особено опасен през студените месеци, като създава заледявания, на които може да се хлъзне човек, а също така създава и висулки, които могат да паднат върху някои човек. С нашите продукти, вие ще решите този проблем за дълго време.

Цени:

  • Кондензна вана - 120.00 лв.
  • Кондензна вана с нагревател и термостат - 180.00 лв.

Няма добавени продукти в тази категория.