ДМД Клима
Количка

Условия за връщане на стока

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 

Връщане и рекламация на стока, закупена он-лайн:

1. Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й.

2. За да упражни правото си на отказ, Потребителят следва да уведоми ДМД  клима  за решението си чрез попълването на ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА, преди изтичане на четиринадесет дневния срок за отказ по чл. 55, ал. 1 от ЗЗП.

3. При упражняване правото на отказ от стоката, Потребителят трябва да изпрати стоките обратно на ДМД клима . Стоките могат да бъдат изпратени от Потребителя чрез куриер, като всички транспортни/ куриерски/ пощенски и др. разходи по доставката са за сметка на Потребителя. Крайният срок се счита за спазен, ако Потребителят изпрати стоките обратно на ДМД клима преди изтичането на 14-дневния срок.

4. За да бъдат върнати обратно закупените стоки задължително условие е те да бъдат в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им.

Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти, те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии). Задължително стоките трябва да са придружени от всички документи по продажбата ( касова бележка, стокова разписка, фактура или гаранционна карта ).

 

5. Когато Потребителят е упражнил правото си на отказ, ДМД клима възстановява всички суми, получени от потребителя по банков път, с изключение на разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата, на която е бил върнат продуктът обратно в ДМД клима.

 

 

 

6. ДМД клима има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.

 

7.Рекламация:

 

При предявяване на рекламация Потребителят трябва да уведоми ДМД клима в писмена форма чрез ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА.

 

Потребителя има право на рекламация при:

 

·         констатирани липси;

·         дефекти на стоката;

·         несъответствие с обявения размер;

·         несъответствие с обявената търговска марка и модел;

 

При предявяване на рекламация Потребителят може да претендира за:

·         възстановяване на заплатената сума;

·         заменяне на стоката.