ДМД Клима
Количка

Профилактика на климатик

Защо трябва да се извърши профилактика на климатик

За да имате добре работещ климатик, който да поддържа желаната топлина на помещението, трябва да се извършва периодична профилактика. Профилактиката е задължително условие, за да гарантирате безпроблемната и ефективна работа на климатиците. Ако не се извърши профилактика, по климатика се натрупват прах и мръсотия, които пречат не неговата работа. С времето се усеща как климатика духа все по-слабо, освен това праха може да се наслои по вътрешния топлообменник, където ако използвате режима на охлаждане, той може да полепне по кондеза, който се образува и да се превърне в плесен и мухъл. 

Едно от елементарните неща, които всеки може да извърши у дома е – веднъж в месеца да измива филтрите на климатика, това се прави под силна струя вода, като след това се поставят обратно на климатика. 

 

Как се извършва профилактика на климатик

Освен редовното поддържане от всеки у дома, е препоръчително веднъж в годината профилактиката на климатика да се извърши от компетентен техник. Той ще извърши проверка и почистване на климатика. Той също така ще дезинфекцира вътрешното тяло, ще измери работните показатели на климатика (консумация на ток, преглед на охладителната част, ниво на шум и други). За да се извършат тези неща правилно, трябва да изискате профилактика от специалист в тази сфера, за да може вашия климатик да работи по-дълго време без да променя производителността си. Също така за след правилно извършена профилактика, вашия климатик ще работи безшумно и ще бъде дезинфекциран, за да имате по-чист въздух.
 

Защо да изберете ДМД клима за профилактика на вашия климатик

Ние имаме дълъг опит в работата с климатиците, нашите експерти разполагат с подходящите инструменти и препарати, за да извършат качествена профилактика и почистване на вашия климатик. Ние предлагаме цялостна профилактика на климатика, която се налага в случаите, когато климатикът не е почистват от дълго време, в помещението се пуши, климатика се използва на място с много голям поток от хора и други. Ние ще извършим демонтаж на вътрешното тяло (ако се наложи и на външното), ще го измием с подходящ обезмаслител и водостроуйка. Нашите експерти, ще разглобят тялото, за да се почисти из основни, като се гарантира абсолютна дезинфекция на уреда.

 

Доверете се на нашите професионалисти, които имат отговорно отношение и дългогодишен опит, както и правилните инструменти, с които може да се извърши отлична профилактика и почистване на вашия климатик. Така вие ще може да го използвате без проблеми за дълго време.
 

Няма добавени продукти в тази категория.